Prestižní ocenění od společnosti Mapy.cz

14.03.2024 Zpět



**Získali jsme prestižní ocenění od společnosti Mapy.cz!**

Rádi bychom s hrdostí oznámili, že naše cestovní kancelář právě získala ocenění od renomovaného provozovatele a praktického pomocníka všem cestovatelům Mapy.cz . Toto prestižní ocenění nás označuje jako nejlépe hodnocenou firmu s nejlepšími referencemi k zájezdům do Norska a Skandinávie.

Je pro nás velkým potěšením vidět, že naše vášeň k Norsku a Skandinávii a snaha poskytovat vynikajících cestovních zážitků našim klientům byla oceněna. Naše dlouholeté úsilí o vytváření nezapomenutelných dovolených v této malebné části světa je nyní potvrzeno tímto významným oceněním. Děkujeme vám, našim váženým klientům, za vaši důvěru a podporu. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba jsou pro nás neocenitelné a inspirují nás k dalšímu zdokonalování našich služeb. Jsme rádi, že můžeme být součástí vašich nezapomenutelných cestovních zážitků.

Pokud plánujete dovolenou v Norsku a Skandinávii, neváhejte a obraťte se na nás.
Jsme připraveni vám pomoci s plánováním a uspořádáním vaší vysněné dovolené plné dobrodružství a objevování krás úchvatných oblastí Norska, Finska, Švédska a Islandu.

Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na společné cestování!

Martin Pišťák, www.ViaMarpi.cz , březen 2024

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.