Itineráře pro cesty obytným vozem/karavanem do Norska

21.01.2024 Zpět



Cestování obytným vozem získává v posledních letech čím dál vice na popularitě. Oblíbenost "bydlíků" a karavanů ještě stoupla s omezenými podmínkami pro cestování v době po pandemii COVID. Obrovskou výhodu volnosti pohybu a nezávislosti na ubytovacích kapacitách oceníte právě v dobách, kdy letecká doprava a plánování konkrétních míst ubytování jsou ovlivněny nejistotou vývoje regulí a případných omezení jednotlivých vlád.

PŘIPRAVÍME VÁM ITINERÁŘ VAŠÍ VÝPRAVY OBYTŃÁKEM DO NORSKA - INDIVIDUÁLNĚ NA MÍRU
email: info@viamarpi.cz nebo tel. 602296287

Dovolená v Norsku je tradičně pro cestování obytňákem „jako dělaná“.  Ve srovnání se západní Evropou výrazně větší prostor, mnohem více příležitostí zastavit a přenocovat bez nějakých omezení. Třešničkou na dortu je pochopitelně úžasná příroda, nádherné národní parky, skalnaté fjordy, ledovce a dechberoucí vodopády. Své unikátní kouzlo nabízí řada ukrytých míst na ostrovech, kterých je mimochodem v Norsku více než 55.000.

V Norsku trávíme 3 až 4 měsíce každoročně již pěknou řádku let. Norsko je naší specializací a rádi se o naše zkušenosti podělíme s každým, kdo do této krásné skandinávské země míří. Dokážeme vám sestavit detailní itinerář vaší výpravy do Norska respektující váš požadavek na délku pobytu v Norsku, program zážitkových aktivit, poradíme vám kam jet, abyste nenaráželi na davy turistů.

Jsme oficiálními partnery pěti největších trajektových společností – umíme vám navrhnout ideální variantu trajektu, který budete pro cestu na Skandinávský poloostrov potřebovat. Varianty je vhodné ladit podle velikosti/rozměrů vašeho obytňáku. Máme také know-how jak nejlépe využít povinnost registrace vašeho obytného vozu/karavanu pro placení mýtného na norských silnicích a při lokálních trajektech přes fjordy. 

Na telefonu jsme připraveni vám poradit (24/7) pro případ, že by vrtochy norského počasí narušovaly vaše plány na cestě nebo pro případ úpravy itineráře, pokud by se vám na některém z míst vaší cesty líbilo tak, že se tam budete chtít zdržet déle, než byl původní plán.

Pro inspiraci zajímavých míst a zážitkových aktivit se podívejte zde.  
Kontaktujte nás na tel. 602 296 287 nebo email: info@viamarpi.cz

Certifikát zákonného pojištění    Kdo je Martin Pišťák     Přednášky o Norsku      Slevy      Pro firmy      Dárkový voucher

Obchodní podmínky   Garanční fond      Objev Finsko a Laponsko    GDPR, ochrana osobních údajů

Máte dotaz? Můžete nás rovnou kontaktovat telefonicky  +420 602 296 287

Copyright © 2014-2023 ViaMarpi s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 93563.  Všechna práva vyhrazena. Created by Zora Solution

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.